Marijke
12-02-2019
Dorothy
Home
Ons verhaal
Over Marijke
Over Dorothy
De aanzoek
Nieuws
Het gemeentehuis.
De feestlocatie.
Gastenboek
RSVP
Contact
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Quiz
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 2681
pagina's bekeken: 3553
www.onzebruiloftsite.nl
De aanzoekOp maandag 2 juli zijn Marijke en ik samen naar de Efteling gegaan. Het favoriete park van Marijke. Waar Marijke zich helemaal thuis voelt, "vrij voelen" zoals ze zelf zegt. Dit uitstapje stond al een tijdje gepland en leek me geen beter plek om Marijke ten huwelijk te vragen. Samen met dochter Lieke van te voren een mooie ring uitgezocht, mijn kinderen vonden de ring ook erg mooi, dus dat moest goed zitten.

Ik had van te voren een mooi kaartje geschreven en bedacht hoe ik het ongeveer wilde doen. Het moest in het sprookjesbos zijn, want Marijke is helemaal van de sprookjes. Na een ochtend door de Efteling gelopen te hebben, wilde ik naar het sprookjesbos. Ik werd steeds zenuwachtiger, maar gelukkig had mevr niks door.

Op het plein met de kikkers bij de fontein ben ik met Marijke op een bankje gaan zitten. Marijke was allemaal aan het kletsen. Ik haalde het kaartje en de ring voorzichtig uit mijn rugzak. Ik heb Marijke de kaart eerst gegeven. Dan had ik ondertussen ze aandachtig aan het lezen was, de tijd om op mijn knie te gaan. Marijke had niks door, dus ik zei haar naam, zodat ze naar mij keek. Ik keek haar recht in haar ogen aan en vroeg haar om met mij te trouwen. Marijke zei meteen volmondig "JA". Pas toen de ring om haar vinger zat en ik zei dat ze haar emoties mocht laten gaan, kwamen de tranen. 

Marijke is superblij met de ring.