Marijke
12-02-2019
Dorothy
Home
Ons verhaal
Over Marijke
Over Dorothy
De aanzoek
Nieuws
Het gemeentehuis.
De feestlocatie.
Gastenboek
RSVP
Contact
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Quiz
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 2682
pagina's bekeken: 3554
www.onzebruiloftsite.nl
Over Dorothy

Do

Hallo,

Mijn naam is Dorothy Akkermans. Ben geboren op 3 augustus 1984. Ik ben dus nu 34. Mijn ouders zijn Frans en Ton Akkermans. Ik ben opgegroeid in het centrum van Tilburg.
Uit mijn vorige huwelijk heb ik twee kinderen gekregen. Quinn van 8 en Britt van 6 jaar. Ze wonen bij hun andere mama en zijn op woensdag en om het weekend bij ons. De vakanties voor de helft.

Ik werk al jaren in de zorg en volg op dit moment de opleiding Verzorgende IG. Ik werkte in Helvoirt op de Leyenhof. Hier had ik het geweldig naar mijn zin. Ik maakte deel uit een heel mooi en sociaal team. Nu werk ik in udenhout bij klein schalig wonen, maar heb het hier helaas niet naar mijn zin. Nog even volhouden, dan is mijn opleiding klaar.

Mijn hobby's zijn taarten bakken, leuke dingen met het gezin doen en dagjes weg, maar vooral tijd met Marijke doorbrengen.

Mijn eerste getuige is Carolien Pijnappels van de Ven. Dit is al mijn beste vriendin vanaf mijn 13 ongeveer. Dat is dus nu al meer dan 20 jaar. In die 20 jaar hebben we samen veel lief en leed gedeeld. Carolien, ook wel tante Ctje genoemd, is het mijn maatje. We hebben vaak geen woorden of een half woord nodig om elkaar te begrijpen. Ben daarom super trots dat ze wederom mijn getuige wilde zijn. Al was ze even huiverig of ik dat wel wilde, aangezien de vorige huwelijksakte gestrand is wink.

Wie mijn tweede getuige is Micha Beerens, mijn neef. Onze moeders zijn zussen, maar hele hechte zussen. Ze doen erg veel samen. Daarom zagen Micha en ik elkaar erg veel en zijn we praktisch samen opgegroeid. We hebben meer een broer/zus dan neef/nicht relatie. Ik vond het daarom erg belangrijk dat hij mijn getuige zou worden.


Hopelijk tot op onze bruiloft.

Groetjes,
Dorothy